Leveringsvoorwaarden

ANewBaby/Surprise! is een B2B-service, alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzendkosten. Wij leveren particulieren nooit op rekening. Wij vragen om een KvK-nummer of BTW-nummer of maatschap-inschrijving bij betaling op factuur. Bestellingen op factuur met gratis E-mailadressen worden onherroepelijk verwijderd en niet uitgevoerd.

DE BELANGRIJKSTE LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR DE SURPRISE! BEDRIJVEN:

U plaatst de bestelling door deze aan ons te verzenden via de bestelmogelijkheden op één van de website's welke tot Surprise! behoren. Alle verstrekte gegevens worden door ons in een bestand opgenomen en gebruikt voor de doeleinden waar deze voor bedoeld zijn; "Het verzenden van het kado aan de geadresseerde, het op de hoogte houden van de dienstverlening en het factureren aan de besteller". De Surprise!-bedrijven conformeren zich aan de 'wet persoonsregistratie' en zullen nimmer uw gegevens misbruiken of verkopen aan derden. De automatisch geplaatste cookies worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden, ze worden ook niet ter beschikking gesteld of verkocht aan derden.

Alle kado's worden verzonden per Postnl. Verzendkosten staan vermeld bij het artikel. Levering in Nederland binnen 24 uur na verzending, e.e.a. conform de voorwaarden van Postnl. Wij verzenden alléén op werkdagen (maandag t/m vrijdag). Buitenlandzending is altijd voor risico opdrachtgever. De geborduurde en gepersonaliseerde artikelen worden op binnen 3 werkdagen na bestelling verzonden. Verzending naar een ziekenhuis is mogelijk; houdt wél rekening met een vertraagd postsysteem in ziekenhuizen.

Een factuur volgt als PDF-document naar het door u opgegeven emailadres. De bedrijfsgegevens, als op het bestelformulier opgegeven, worden gebruikt om te factureren. Door het verzenden van het bestelformulier bevestigt u dat de ingevulde gegevens correct zijn, geeft u opdracht tot het verzenden van het kado en gaat u accoord met de leveringvoorwaarden. Daarnaast treedt u op als besteller/inkoop-gemachtigde die aan haar verplichtingen zal voldoen. Betaling dient te geschieden binnen 21 dagen na factuurdatum. Indien een factuur niet tijdig wordt voldaan worden er administratiekosten berekend (€5.00) en behouden wij het recht voor om na 8 weken een incassobureau in te schakelen. Alle hieruit voortvloeiende kosten worden verhaald op de opdrachtgever. Wij zullen de levering stoppen totdat de facturen voldaan zijn. Alle goederen blijven eigendom van ons totdat de factuur voldaan is. Prijswijzigingen bij derden (zoals verzendkosten) worden per ingangsdatum doorberekend en aangegeven op de website.

Indien er wijzigingen zijn kunt u deze aan ons telefonisch doorgeven, per Whatsapp of per email. Noteer een kenmerk, bestelnummer of referentie als uw bedrijf dit vereist ter betaling.

De foto cq. inhoud, als aangegeven op de website, kán afwijken in de kraamkadomanden. Wij leveren minimaal een gelijkwaardig artikel in deze pakketten. (Tijdelijk) uitverkocht of niet (meer) leverbare artikelen voorbehouden, wij nemen hierbij contact met u op. De kraamkado´s en kraammanden bevatten geen reklameartikelen. Al het speelgoed en pluche is voorzien van het CE-keurmerk, PVC-vrij en zonder weekmakers (alle volgens opgave leverancier). Wij sluiten alle produktaansprakelijkheid uit en verwijzen naar de goedkeuringen en keurmerken van de leveranciers en/of fabrikanten. Het broertje of zusje kadootje (tot 8 jaar) wordt bij de aangegeven kraamkado´s geleverd, onder voorbehoud dat de leeftijd van de broertje(s) of zusje(s) is ingevuld.

Retourzendingen dienen binnen 15 dageN aangemeld te zijn en binnen 30 dagen te gebeuren. De artikelen dienen ongebruikt en onbeschadigd te zijn en in de originele verpakking te zitten. Retourzendingen dienen voldoende gefrankeerd te zijn. Niet aangemelde retouren worden niet gecrediteerd. Bij vragen of klachten verzoeken wij u ons telefonisch, per Whatapp of email te informeren. Wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden en tot een oplossing komen.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten en exclusief BTW.
Onze verkoopvoorwaarden prevaleren boven uw inkoopvoorwaarden.

Dit is een samenvatting van onze algemene leveringsvoorwaarden, de hierboven genoemde punten zijn de belangrijkste voorwaarden voor onze kado-verzendservice.
De volledige leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd op ´voorwaarden.net´ en hier opvraagbaar (pdf)

----------------------------

ANewBaby/Surprise! levert al meer dan 25 jaar kraamkado´s & kraammanden bij jonge ouders thuis!
Knuffelpost is al meer dan 10 jaar dé speciaalzaak voor LOVE-knuffels en andere leuke knuffels.
DeMemorybox.nl levert al meer dan 15 jaar het exclusiefste geboortegeschenk.