Kraamkado's op maat

Een kado met uw eigen uitstraling?
Voor bedrijven met 150+ werknemers kunnen wij een 'eigen' kraammand of kraamkado-set samenstellen. Uw kraamkado wordt zo nóg persoonlijker! Het door u gegeven geboortegeschenk zal geheel volgens uw eigen eisen worden samengesteld en eventueel aangepast worden aan uw huisstijl door het gebruik van het speciale kado in het pakket (bijvoorbeeld een telefoon-knuffel voor een telco). Wij maken en houden deze kado´s voor u op voorraad en verzenden op afroep.

Kadoidee: Een badjasje met uw bedrijfslogo en de naam van de baby.
Wij kunnen uw logo op de voorzijde van het badjasje laten borduren en de naam van de baby (groot) op de achterzijde. Wij gebruiken hiervoor een badjasje die geschikt is voor baby´s van 2 tot ± 4 jaar. gebruikt. Het badjasje zal zeer goed van pas komen bij o.a. babyzwemmen, op de creche maar ook thuis na het badderen.
In het eerste levensjaar van een baby wordt veelal een badcape gebruikt.

Op de voorzijde van het badjasje wordt uw bedrijfslogo geborduurd, op de achterzijde komt de naam van de baby te staan. De kleur van de naam wordt in úw huiskleur op het jasje gezet. Wij verpakken het badjasje voor u en verzenden deze naar de jonge ouders op dinsdag en/of vrijdag, uit úw bedrijfsnaam.

Onze grote beren kunnen ook worden aangekleed met de gepersonaliseerde badjasjes. Wij kunnen ook een kleinere beer (± 45 cm) gebruiken hiervoor. Indien de beer bij het badjasje geleverd wordt dan gelden er gereduceerde prijzen voor de knuffels. Bij de keuze voor een beer en een badjasje met naam & logo wordt úw bedrijfskado feestelijk verpakt in een rieten mand, ingepakt in folie, mét een extra kadootje erbij.

Uiteraard doen wij er een mooie kaart bij met uw persoonlijke boodschap!
Voor ieder broertje of zusje (tot 8 jaar) wordt een eigen kadootje toegevoegd, ook voor hen is het feest!

Is zo'n exclusieve en persoonlijke kado iets voor uw bedrijf?
Klik hier en neem contact met Surprise! op!

P.S. Alle knuffels en kado's zijn in grotere aantallen verkrijgbaar, hiervoor hanteren wij zéér scherpe tarieven!

Voor het plaatsen van uw logo is een zgn. borduurkaart nodig, deze wordt eenmalig aangemaakt en kan meerdere keren gebruikt worden. Hiervoor is uw logo in digitaal formaat nodig. EPS of TIFF zijn de beste formaten maar in overleg zijn ook andere bestandsformaten mogelijk. Het aanmaken van de kaart met uw bedrijfslogo duurt ongeveer 5 dagen, hieraan zijn echter kosten verbonden. Omdat wij waarde hechten aan een langdurige relatie investeren wij mee in de kosten van de borduurkaart (€ 25.-).
Hierbij tekenen wij aan dat er in 2 jaar tijd ongeveer 25 badjasjes of badcape's afgenomen dienen te worden.